Spreje na vlasy - barevné nebo glitrové?

 Obrázek článku
 
Možná už jste to taky řešili - chci nějak osvěžit nebo doladit svůj účes a chci použít sprej na vlasy, ale mám se toho bát? Jak to vlastně funguje?
Samozřejmě, že na trhu existuje hodně druhů a vyznat se v nich je někdy těžké. Podle našich zkušeností se nejvíce setkáte se spreji tzv. semi-permanent, tedy dočasnými, které lze jednoduše smývat šamponem. Barevné škály jsou buď "solid", které vnímáme jako plné, klasické barvy jako bílá, žlutá, oranžová apod. Dále se můžete setkat s barvami typu "fluo", kdy je daná barva zvýrazněná a vnímáme je jako neonové - "highlighting" barvy.  A poslední z běžně dostupných řad jsou glitrové = se třpytkami.
 
V naší nabídce najdete barvy klasické, tedy solid, a sice v barvách bílá, červená, růžová, modrá, fialová a zelená a dále glitrové v provedeních glitter stříbrná (transparentní se stříbrnými třpytkami), glitter zlatá (transparentní se zlatými třpytkami) a glitter multi (transparentní s barevnými třpytkami).
 
A jaké je naše doporučení, pokud váháte k jaké příležitosti použít jaký sprej?
Určitě můžeme z vlastní zkušenosti říct, že glitrové spreje jsou nejvhodnější jako doladění slavnostního účesu - ať už jdete do divadla, na ples nebo na jiný společenský event. Pro blondýnky se hodí sprej se zlatými třpytkami, pro brunetky a černovlásky zase spreje buď se stříbrnými nebo barevnými třpytkami. Tím ale neříkáme, že to je pravidlo, volba je na Vás :-)
Barevné spreje jsou pak vhodné na méně formální události jako letní párty, tématické párty, večírky nebo rockový koncert anebo prostě jen tak, když cítíte, že to chce změnu. A pokud to chce změnu :-) tak neváhejte a prohlédněte si naši nabídku zde: